Javni poziv UČES

Javni poziv za izbiro kandidatov za izobraževanje »Uspešno črpanje evropskih sredstev« v okviru s sofinanciranega programa uspešno črpanje evropskih sredstev za evropsko prestolnico mladih 2013 (EPM 2013)  

Zavod PIP je dne 3.7.2013 objavil Javni poziv za izbiro kandidatov za izobraževanje v okviru sofinanciranega programa Uspešno črpanje evropskih sredstev – UČES, ki se izvaja v okviru Evropske prestolnice mladih 2013.

Predmet javnega poziva je zbiranje prijav mladih med 15 in 29 letom starosti in mladinskih delavcev za izbor kandidatov  za izobraževanje v okviru sofinanciranega progama Uspešno črpanje evropskih sredstev – UČES. Identifikacija evropskih izzivov in politik, sposobnost samostojne priprave kompleksnih projektnih predlogov in razvrščanje projektnih predlogov na ustrezne evropske finančne vire, sposobnost vodenja pridobljenih evropskih projektov in projektnih konzorcijev… so znanja, ki jih bodo udeleženci tekom izobraževanja pridobili in so nujna za uspešno črpanje evropskih sredstev.

Na osnovi prejetih prijav se bo izbralo 100 najprimernejših kandidatov, ki bodo lahko pristopili k Osnovnemu modulu Uspešnega črpanje evropskih sredstev. Osnovni modul bo pretežno teoretični del in sicer v obsegu 40 ur. Izvajal se bo v mesecu septembru.

Po zaključku osnovnega modula, se bo med udeleženci, ki bodo uspešno opravili osnovni modul, izbralo 20 kandidatov, ki bodo lahko pristopili k Nadaljevalnemu in zaključnemu modulu, ki bosta pretežno praktična, pri čemer bodo udeležencem za pripravo projektne prijave na voljo mentorji Zavoda PIP. Izvajal se bo v obdobju september 2013 – december 2013.

Prijave (življenjepis in motivacijsko pismo) je potrebno posredovati najkasneje do 15.08.2013 na e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Prilogi:

Javni_poziv_EPM2013_UČES_3.7.2013_5.docx

Prijavna dokumentacija_UČES_EPM_2.docx

Več informacij je na voljo tukaj.

Vir: Zavod PIP

PROJEKTI


Ambasador znanja


Sistem kakovosti MiQ


Noč moč neformalnega


Ljudje najdejo rešitve


Brez nas ne bo šlo. NVO!


Grozd MINVOS


Spletne učilnice


MINVOS Kamp


Zbor članic


Odprtokodna podpora


Neformalno garantiramo kakovost - Licenciranje predavateljev


Razvoj družbenih inovacij in prenos javnih pooblastil

Financerji projekta

LOGOTIP-ESS-SLO
mjup

Konzorcijski partnerji

 umi
 primss
 nefiks

Pravno obvestilo

Uporaba spletne strani in varovanje zasebnosti
Licenca Creative Commons
Spletna stran minvos.org je objavljena pod licenco Creative Commons
Priznanje avtorstva 4.0 International.

PRAVNO OBVESTILO

Kontaktirajte nas

059 055 575
051 244 399
EIC Univerzum Minerva Maribor
Prušnikova ulica 46, p.p 614
2001 Maribor
Pisarna: Arnolda Tovornika 13
2000 Maribor

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..