Povabilo k sodelovanju na seminarju »Connecting Baltic Citizenship«

Švedska in finska informacijska pisarna programa Evropa za državljane organizirata seminar »Connecting Baltic Citizenship«, ki bo potekal od 28. do 30. oktobra 2013 v Stockholmu na Švedskem. Namen seminarja je ustvariti možnost za mreženje med različnimi sodelujočimi občinami in organizacijami ter zagotoviti informacije o programu Evropa za državljane ter drugih relevantnih orodjih.

Osrednji cilji seminarja so: - spodbuditi vzpostavljanje mednarodnih in medsektorskih partnerstvev ter identificirati možna področja za prihodnje sodelovanje, - ponuditi prostor za izmenjavo izkušenj in dobrih praks, - ponuditi informacije o prihodnjem programu Evropa za državljane.
Seminar je v prvi vrsti namenjen predstavnikom občin ali nevladnih organizacij iz držav ob Baltskem morjju, vendar so ga organizatorji v dogovoru s slovensko informacijsko pisarno odprli tudi za udeležence iz Slovenije. Menijo namreč, da sodelovanje slovenskim občinam in/ali organizacijam ponuja zanimivo priložnost za sklepanje novih mednarodnih vezi in partnerstev. Več informacij o aktivnosti si oglejte v razpisu, ki ga najdete na povezavi spodaj.
FINANČNI VIDIK Izbrani udeleženci bodo organizatorjem plačali kotizacijo v višini 70 evrov, v katero so vključeni stroški nastanitve, prehrane in programa.
Zavod MOVIT, slovenska informacijska pisarna programa Evropa za državljane, pa bo izbranim predstavnikom občin iz Slovenije pokril potne stroške v višini 90 % dejanskih upravičenih stroškov v skladu s Splošnimi pogoji.
Rok za prijavo je 13. september 2013!  

Vir: CNVOS

PROJEKTI


Ambasador znanja


Sistem kakovosti MiQ


Noč moč neformalnega


Ljudje najdejo rešitve


Brez nas ne bo šlo. NVO!


Grozd MINVOS


Spletne učilnice


MINVOS Kamp


Zbor članic


Odprtokodna podpora


Neformalno garantiramo kakovost - Licenciranje predavateljev


Razvoj družbenih inovacij in prenos javnih pooblastil

Financerji projekta

LOGOTIP-ESS-SLO
mjup

Konzorcijski partnerji

 umi
 primss
 nefiks

Pravno obvestilo

Uporaba spletne strani in varovanje zasebnosti
Licenca Creative Commons
Spletna stran minvos.org je objavljena pod licenco Creative Commons
Priznanje avtorstva 4.0 International.

PRAVNO OBVESTILO

Kontaktirajte nas

059 055 575
051 244 399
EIC Univerzum Minerva Maribor
Prušnikova ulica 46, p.p 614
2001 Maribor
Pisarna: Arnolda Tovornika 13
2000 Maribor

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Podrobne informacije..